دریافت نظرات و سوالات
موضوع - 7/1/1389
بیماری های پستان
از ابتدای سال ۱۳۹۸ امکان انجام مشاوره اینترنتی در همین سایت وجود دارد. چنانچه تمایل دارید که
- نتایج بررسی های انجام شده را ارسال نمایید
- مشاوره شما در معرض دید سایرین قرار نگیرد
- زودتر جواب بگیرید
می توانید از این قسمت استفاده نمایید صفحه مشاوره

-----------------------------------------------------------
شما در قسمت ذیل می توانید نقطه نظرات و سوالات خود را در ارتباط با سرطان پستان اعلام نمایید. لطفا توجه داشته باشد که
1. نظرات پس از تایید مسئول سایت وارد سایت اصلی می شود و این کار بین 1-3 روز طول می کشد.بنابراین هر نظر پس از وارد شدن، بلافاصله قابل دیده شدن نخواهد بود.
2. پاسخ هایی که در این سایت درج می شود به هیچ عنوان جایگزین معاینات و تصمیمات حضوری پزشکان نخواهد بود.
نام:
سوال شما:
پرسش و پاسخ
 
کمالی
25/7/1398ساعت 17:10:00
سلام دانسیته زیر بغل که نمای ادنوپاتی های راکتیو دارد به چه معناست. مامو گرافی دادم اینو نوشته اگه ممکنه برام توضیح بدین ممنونم
 
این قسمت را بخوانید. http://dr-kaviani.com/default.aspx?pageid=206
26/7/1398ساعت 02:17:00
 
 
بهار
23/7/1398ساعت 19:47:00
سلام آقای دکتر من در حال شیردهی هستم و تقریبا یک ماه پیش دچار ماستیت پستان سمت چپ شدم و در سونوگرافی فیبرادنوم به اندازه 4.5 میلیمتر در سه سانتی متری از نوک پستان تشخیص دادن و امروز در یک مرکز سونوگرافی دیگه بعد از گذشت یک ماه ماکرو کلسیفیکاسیون به اندازه 9 میلیمتر تشخیص دادن و فرمودن فیبر ادنوم نبوده لطفا نظرتون بفرمایین و اینکه اندازه توده ی تشخیصی رو بعد از یک ماه دوبرار تشخیص دادن نشانه ی چی هست
 
در این حد از تغییر (از 4 به 9 میلی متر) می تواند گاهی به علت تقاوت دقت رادیولوژیست ها باشد. به نظر میرسد در مرکزی که رادیولوژیست پستان کار میکند ، سونوگرافی را دوباره انجام بدهید. البته دقت سونوگرافی در زمان شیردهی ، خیلی بالا نیست ولی به هر حال اگر توسط فرد ماهری انجام شود می تواند کمک زیادی بکند. می توانید مدارکتان را از طریق مشاوره اینترنتی بفرستید.
26/7/1398ساعت 02:30:00
 
 
زهرا خور
17/7/1398ساعت 06:24:00
سلام من دوهفته پیشه درد سینه سمت چپ داشتم بعد از اون سبنه سمت راستم درد گرفت که به شونم میزد سینه سمت راستم ورم کرد تا زیر بغلم رفتم سونو گرافی که میگه چند لنفادنوپاتی راکتیو در آگزایلاریدو طرف رویت شد ازتون خواهش می کنم بهم توضیح بدین و برای مراجع پیش دکتر داخلی رفتم اگه بگین واسه نشون دادن سونو باز پیش همون برم
 
این گزارش و وجود عقده های لنفی با این توصیفات، نشانه بدی نیست. حتی درد پستان عمدتا به عللی غیر از بیماری بدخیم به وجود می آید. برای بیماری های پستان باید به پزشکی در تخسس جراحی عمومی و یا فوق تخصص جراحی پستان مراجعه نمایید. می توانید قسمت های درد پستان و عقده لنفی را در این لینک ببنید. http://www.dr-kaviani.com/default.aspx?pageid=118
18/7/1398ساعت 01:18:00
 
 
رستمی فر
11/7/1398ساعت 22:58:00
سلام من حدود۱۲روزاست که سینه راستم دردگرفت وشروع به قرمزشدن سپس صفت شدوبعداز۳الی۴روزسمت راست سینه راستم یک توده درامد خیلی درددارم ماموگرافی درجواب گفت هیچ ضایعه خطرناکی نیست درماینه دکترگفت احتمال کیست هست درسونوگرافی ماستیت گرامانوزیه همچین چیزی اعلام کردداروناپرکسن۵۰۰واموکسی کلامرتبا مصرف میکنم حالام نمونه برداری کردم موقع نمونه برداری مقدارزیادی چرکوخون ازسینه ام خارج شده جای نمونه برداری رابخیه نزده حالاگاهی خونابه چرکی میادبیرون دردزیادی دارم روی سینه ام داره یک جوش بزرگ دردناک می زنه جواب نمونه هم ۶روز دیگه میادحالا به نظرشما چیزبدخیمی هست ؟راستی دکترلیلا غفورجراح هستن گفته بعدازجواب باید کورتن استفاده کنم .راهنماییم کنید استرس زیاد دارم میشه ادرس مطب خودتون روبدید؟ببخشید
 
این موارد با تشخیص ماستیت گرانولوماتوز همخوان است ولی بدون نمونه برداری و پاسخ آن نمی توان صد در صد آن را تایید یا رد کرد. مدتی است من ایران نیستم و در مطب آقای دکتر الهی فوق تخصص بیماری های پستان بیماران را معاینه و ویزیت میکنند. در صورت تمایل میتوانید با ایشان مراجعه نمایید
13/7/1398ساعت 04:32:00
 
 

11/7/1398ساعت 12:14:00
تصویر لنف نود باهیلوم اکوژن خطرناک هست؟خوش خیمه یا بدخیم؟
 
این اطلاعات برای دریافت پاسخ مناسب دقیق نیست.
13/7/1398ساعت 04:30:00
 
 
عاطفه سعیدپور
8/7/1398ساعت 09:58:00
میخواستم در مورد سنو گرافی پستانم به من توضیح بدهید دکتر خودم فقط گفت که شش ماه دیگ سنو گرافی تکرار بشه و جای نگرانی نیست من خودم خیلی استرس دارم همش گریه میکنم خانوادمو خسته کردم میشه راهنماییم کنید لوبول های چربی نرمال به همراه بافت فیبروگلندولر متراکم و اکوژن mottled منتشر در هر دو پستان به همراه congestion و اتساع شیری در زمینه تغییرات بارداری در هر دو پستان مشهود است. در حال حاضر توده solid با نمای suspicious و به هم خوردگی بافتی مشهور نبود. در پستان راست توده هایپواکو و اوال با نمای probably benign mass به ابعاد ۱۰ *4.8mmدر ساعت سه در پستان چپ لنف نود اگزیلاری چپ با sad=12mmبا کورتکس ضخیم 6mm دارایی هایلوم اکوژن مشاهده می شود که بیشتر مطرح کننده reactive lymph node در زمینه پروسه التهابی می باشد با این حال سنو گرافی بعد از یک دوره درمان توصیه می شود Periodical thickening در لترال پستان چپ رویت می شود که می تواند مطرح کننده مراحل اولیه ماستیت باشد لیکن تطبیق با سیر بالینی و سنو گرافی کنترل نزدیک یک ماه بعد توصیه می شود لنف نود با نمای پاتولوژیک در نواحی اگزیلری راست دیده نشد
 
به هر حال این سونوگرافی در کنار معاینه طبیعی تا حد بسیار زیادی می تواند خیال شما را آسوده کند ولی اگرچه این سونوگرافی نکته مهمی مبنی بر وجود توده بدخیم را نشان نداده است، برای بررسی های تکمیلی بهتر است ماموگرافی (اگر بیش از 35 سال دارید) و یا MRI انجام دهید.
9/7/1398ساعت 03:20:00
 
 
طیبه
6/7/1398ساعت 15:52:00
باسلام.خانمی 31ساله هستم. یک سال ونیم پیش یه توده درساعت 12پستان راست داشتم جراحی کردم.6ماه بعدرفتم سونو جوابم این بوده که تغییرات فیبروکیستیک درپارانشیم پستان هامشهوداست.تغییرات بعدازجراحی شامل دیستورشن بافتی درساعت 12پستان راست دیده شد.وناحیه کیستیک باسپتای داخلی به ابعاد4mm*8درساعت 12پستان چپ دیده می شود.لنف نودReactiveدرآگزیلاری دوطرف دیده شد.
 
در این مواردی که نوشته اید نکته بد و خطرناکی وجود ندارد. انجام معاینات پزشکی در منار این بررسی های انجام شده و نیز و بررسی های دوره ای توصیه میشود.
8/7/1398ساعت 04:05:00
 
 
فرزانه
5/7/1398ساعت 07:27:00
سلام آقای دکتر من سونوگرافی از سینه کردم نوشته در هر دو طرف چندین لنف نود ری اکتیو به بزرگی ۲سانتی دیده می شود . روی این کانون می زنم باز نمیشه
 
این قسمت را بخوانید. http://dr-kaviani.com/default.aspx?pageid=206
8/7/1398ساعت 04:05:00
 
 
فاطمه
3/7/1398ساعت 10:31:00
زنی ۳۶ ساله سلام در سونو نوشته تغییرات فیبروکیستیک و یک کیست ب قطر ۴mm درساعت ۳ پستان سمت چپ ؛ میشه توضیح بدید چیه این؟
 
این قسمت را بخوانید: http://dr-kaviani.com/Default.aspx?PageID=184
3/7/1398ساعت 14:25:00
 
 
مطلبي
1/7/1398ساعت 18:01:00
سلام وقتتون به خير آقاي دكتر كاوياني چقدر حيف كه ديگه نميتونيم از وجود پزشكان با اخلاق و متعهدي مثل شما در كشور خودمون بهره مند بشيم. متاسفانه امروز بعد از يك سال براي چكاپ دوره اي به مطبتون و آقاي دكتر الهي مراجعه كردم كه متوجه شدم علاوه بر خودتون خانم رحماني هم ديگه تشريف ندارن و سكرتر جديد متاسفانه با اغلب بيماران كه اكثرا با بيماري هاي حاد به اون مطب مراجعه ميكنن و هميشه خانم رحماني با عطوفت با اونا برخورد مي كردند، برخورد بد و تلخي دارند چون از بيماران قديم شما بودم خواستم اين گلايه رو مطرح كنم خدمتتون اميدوارم هرجا كه هستين سلامت باشين كه جز مهر و عطوفت و علم زيادتون از شما چيزي نديديم و البته قدر ندونستيم.
 
از لطف شما سپاسگزارم. البته روش کاری پزشکان مختلف متفاوت است و امیدوارم همه به گونه ای تعامل کنند که رضایت بیماران (به ویژه با استرس های فراوانی که دارند) فراهم شود. با شناختی که از آقای دکتر الهی دارم، تصور میکنم ایشان در جریان این موضوعات نباشند.
3/7/1398ساعت 14:23:00
 
 
سحر
31/6/1398ساعت 16:01:00
باسلام خانوم 40ساله هستم به دلیل درد درسینه چپ و لمس توده در قسمت اگزیلار سمت چپ رفتم سونو جواب سونو یک توده هیپو اکو در tail پستان چپ به ابعاد 5/6در4میل بودو اینکه هردوپستان فیبروکیستیک بودند ،بعد از مامو گرافی مشخص شد یک توده دانس با جدار نامنظم در قسمت فوقانی میانی پستان چپ بدون میکروکلسیفیکاسیون که احتمال پاکه فیبرو کیستیک رو مطرح میکند،در گزیلار هردوطرف لنف نود ری اکتیو مشاهده شده،الان یکماه و نیم از مامو و سونو گذشته یک جراح به من گفتن 6ماه صبرکنم سونوی دوم یک جراح گفته خوش خیمه ولی بیوپسی بشه ،حالا مرددم نظر شما چی هست جناب دکتر
 
در مواردی که اختلاف نظر وجود دارد و یا شک تشخیصی وود دارد بهترین اقدام انجام ام آر آی پستان است.
3/7/1398ساعت 14:25:00
 
 
نازنین
31/6/1398ساعت 06:15:00
سلام اقای دکتر من این توده رو چند ساله دارم واندازش همین قدره با همین میکروکلسیفیکاسیون هم اندازه اندازشونم تغیری نکرده هر دکتری میرم نمونه برداری نمینویسه میگه لازم نیست سابقه خانوادگی هم نداریم بنظرتون خودم سر خود ازاد برم نمونه برداری
 
اگر اندازه این ضایعات و شکل آنها در طی زمان تغییری نکرده نیاز به نمونه برداری نیست.
3/7/1398ساعت 14:14:00
 
 
حیدری
31/6/1398ساعت 04:32:00
سلام من بیمار دکتر کاویانی بودم که در سال 97 تحت عمل جراحی ماسکتومی قرار گرفتم و در جواب پاتولوژی بعد از عمل احتیاج به شیمی درمانی و رادیوتراپی نبود و من فقط سه ماه یکبار سونوگرافی و سالی یکبار هم ماموگرافی انجام می دهم می خواستم بدانم که احتیاج به CT scan برای اینکه یک زمانی گسترش پیدا نکرده باشد نیست ؟ و سوال دیگر اینکه با توجه به اینکه لنف زیر بغل برداشته شده است دست راستم از ناحیه زیربغل و بازو ورم دارد ( از همان زمان عمل تاکنون ) کتف درد دارم و اگر وسیله ای بلند کنم درد آن بیشتر می شود .آیا ممکن است ادم لنف رخ داده باشد .با تشکر از شما
 
سی تی اسکن در صورت عدم وجود هیچ علامتی، ضروری نیست. ورم دست در اندازه های مختلفی میتواند باشد و این حالت می تواند یک لنفادم خفیف باشد و بهتر است این قسمت را بخوانید و موارد ذکر شده را رعایت نمایید. http://dr-kaviani.com/Default.aspx?PageID=171
3/7/1398ساعت 14:14:00
 
 
هانیه
26/6/1398ساعت 12:11:00
باسلام.در سونو من نوشته درنواحی آگزیلری دو طرف تصویر چند لنف نود با نمای راکتیو در هر دو سمت مشاهده شد.
 
این قسمت را بخوانید. http://dr-kaviani.com/default.aspx?pageid=206
31/6/1398ساعت 03:56:00
 
 
نازنین
26/6/1398ساعت 11:57:00
سلام زنی ۳۱ساله با احساس لمس توده در سینه سمت راست به جراح مراجعه کردم جواب سونو..یک توده هیپواکو حاوی کانون های میکروکیستیک وفوکوس های اکوژن (میکروکلسیفیکاسیون های هم شکل وهم اندازه)به ابعاد ۹در ۱۴در ساعت ۱برست راست به فاصله ۴سانتی متر از نیپل مشاهده شد که به نفع fccمیباشد با birads3 ایا ممکنه این بدخیم بشه خیلی نگرانم
 
به هر حال بدون انجام نمونه برداری کسی نمی تواند اطمینان کامل از نوع توده حاصل کند ولی مشخصات گفته شده با بیماری خوش خیم بیشتر تطابق دارد. در این موارد معمولا نمونه برداری و یا بررسی هایی با فواصل 4-6 ماهه توصیه میشود. اگر سابقه خانوادگی و یا هر نوع عامل خطر دیگری دارید بهتر است نمونه برداری انجام دهید.
31/6/1398ساعت 03:56:00
 
 
الهام
26/6/1398ساعت 11:54:00
با سلام وخسته نباشی بنده ۲۷ساله هستم در ساعت ۱۲پستان چپ در قسمت محیطی ضایعه کیستی حاوی اکوی داخلی با جدار لوبوله ومنظم به دیامتر ۲۰در ۱۲رریت شد کیست های متعدد به طور منتشر در هردو پستان به حداکثر دیامتر ۲۴در ۸در ساعت ۱۲پستان چپ وحداکثر دیامتر ۲۳در ۶در پستان راست که برخی از این کیست هاا دارای فوکوس های ظریف وریز کلسیفیکاسیون می باشند با بردز ۳ من نگرانم مشکلم چیه اقای دکتر ؟؟
 
در این موارد معمولا نمونه برداری و یا بررسی هایی با فواصل 4-6 ماهه توصیه میشود. اگر سابقه خانوادگی و یا هر نوع عامل خطر دیگری دارید بهتر است نمونه برداری انجام دهید.
31/6/1398ساعت 03:54:00
 
 
لیلا
24/6/1398ساعت 17:18:00
عرض سلام خدمت شما، آقای دکتر دقیقا ۱۶ ماه قبل پس از عمل ماستکتومی برای بنده توسط خود شما اسپندر کار گذاشتین جهت پروتز و اکنون ۵۵۰ سی سی محلول رو داخل اون تزریق کردیم ،در واقع سوالم این است که تا چه مدت اسپندر بمونه تو سینه مشکلی نیست و آیا میتونم منتظر بمونم خودتون تشریف بیارید؟
 
اکسپندر ها در صورتی که بیش از 6 ماه بمانند آسیب پذیر تر میشوند ولی تا وقتی مشکلی ایجاد نکرده باشند می توان آنها رد بدن نگه داشت. بهتر است عمل جراحی تعویض آن با پروتز را توسط یکی از همکاران جراح (ترجیحا آقای دکتر الهی که به مدارک شما دسترسی دارند) انجام دهید.
31/6/1398ساعت 03:53:00
 
 
فرانک
23/6/1398ساعت 07:44:00
عرض سلام و احترام میخواستم بدونم آقای دکتر کاویانی انشالله کی ایران تشریف میارن که از ویزیت بیماران ایشان در مطب بهره مند شویم؟
 
برنامه ریزی دقیقی برای این کار هنوز انجام نشده است.
24/6/1398ساعت 04:10:00
 
 
مرضیه قندهاری زحمتکس
18/6/1398ساعت 18:39:00
اگزیلای چپ با تصویر لنف نود راکتیو به دیامت ۷mm×15mm رویت شده لطف بفرمایید توضیح بدید ممنونم
 
به این قسمت مراجعه کنید. http://dr-kaviani.com/default.aspx?pageid=206
24/6/1398ساعت 04:11:00
 
 
مریم
16/6/1398ساعت 09:11:00
با سلام آیا قسمت مشاوره اینترنتی غیر فعال شده؟ موفق به ارسال پرسش نمی شوم.
 
خیر. تیم فنی بررسی خواهند کرد.------------------ در بررسی، امکان ارسال وجود دارد.
17/6/1398ساعت 16:06:00
 
 
زهرا رستمی
14/6/1398ساعت 14:13:00
سلام پس از یکسال از عمل جراحی سینه و شیمی درمانی هم اکنون دست راستم به دلیل ورم کرده و لنفو تراپی هم انجام داده ام از دستکش مخصوص هم استفاده کرده امش اثربخش نبوده لطفا اگر راهکار دیگرب وجود دارد راهنمایی بفرمایید.
 
این کتاب را بخوانید. http://www.dr-kaviani.com/filemanager/lymph.pdf
17/6/1398ساعت 02:21:00
 
 
نگار
13/6/1398ساعت 19:20:00
سلام به شما دكتر مسئول جواب سونو من به شرح زير هست: در بررسي سونوگرافي اكو بافت فيبرو گلاندولار افزايش يافته همراه با نواحي توبولار اكوفري پراكنده با ارجحيت نواحي UOQ دو طرف مطرح كننده تغييرات در زمينه پروسه خوش خيم فيبروكيستيك مشهود است. ضايعه فضاگير cystic در آنها ديده نميشود. تصوير يك ضايعه هايپو اكو با قرار عرضي و حدود ماكرولوبوله به ابعاد ٥ در ٩ ميليمتر ساعت ١١ در ناحيه رتروارئولار برست چپ مشهود است كه ضايعه مذكور در ارزيابي كالر فاقد فلوي عروقي بوده و در درجه اول مطرح كننده ضايعات خوش خيم از قبيل فيبروآدنوما و در تشخيص افتراقي trapped fat lobule ميباشد. ارزيابي بيشتر با one MLO view توصيه ميشود. تصوير يك ضايعه هايپو اكو به ابعاد ٢/٥ در ٤/٥ ميليمتر در ساعت ١ برست چپ به فاصله ٢ سانتي متري از نيپل با قرار عرضي و حدود منظم مشهود است. BI-RADS=3( probably Benign) خيلي نگرانم ٣٨ سال سنمه و ٥ سال پيش هم زير نظر شما كيست سينه ام رو جراحي كردم.
 
در این سونوگرافی نکته مهمی به جز ضایعات خوش خیم وجود ندارد. اگر معاینات هم طبیعی باشد، کار بیشتری لازم نیست.
14/6/1398ساعت 01:10:00
 
 
رویا
12/6/1398ساعت 07:55:00
سلام دکتر عزیز سوالی داشتم چند نفر از دوستان ماستیتی رو میشناسم که خدمت دکتر الهی رفتن و ایشون به تعدادی مصرف کورتون و متوترکسات و ادامه مصرف آن رو توصیه کردن و به بیشتریا گفتن نخور علت این تجویز متفاوت چیست؟
 
ممکن است ایشان بر اساس یافته های معاینه و تصویربرداری ، تصمیمات متفاوتی بگیرند.
14/6/1398ساعت 01:08:00
 
 
نگار-و
11/6/1398ساعت 21:04:00
سلام ميخواستم بدونم آيا براى بازسازى پستان مستكتومى شده ميشه از روش تزريق چربى استفاده كرد.
 
به عنوان روش اصلی خیر. در تکمیل سایر روش ها بله. البته مطالعاتی انتشار یافته که از این راه بع عنوان تنها روش استفاده کنند ولی نتایج هنوز در ابهام است
14/6/1398ساعت 01:07:00
 
 
مهسا
7/6/1398ساعت 19:08:00
تو سونوگرافی سینه من نوشته یک لنف نود با نمای ری اکتیو با sad=6 میلیمتر در ساب اگزیلاری چپ رویت شد میخواستم بدونم مشکل خاصی هس؟
 
این قسمت را مطالعه کنید.
11/6/1398ساعت 18:48:00
 
 
شهره
7/6/1398ساعت 11:45:00
سلام من ۲۲ سالمه و نوک پستان اضافی دارم و خیلی کوچیکه ..جراحیش ب چه صورته ایا عوارضم داره؟؟؟و اینکه هزینه جراحیش ؟؟؟
 
خیر جراحی بزرگی نیست و معمولا عوارضی ندارد. هزینه را باید از جراح خودتان سوال کنید.
7/6/1398ساعت 14:59:00
 
 
فرحناز کیان ارثی
6/6/1398ساعت 17:01:00
سلام. مادرم 75 سال دارن. سال گذشته یک سکته خفیف مغزی داشتند. دچار گرفتگی عروق کاروتید هستند. با انزیوگرافی گرفتگی برطرف نشد و کاندید مناسب برا عمل قلب باز نبود. متاسفانه الان دچار سرطان سینه هست. اما بهمین دلایل امکان جراحی با ریسک بالاست. الان شیمی درمانی را پیشنهاد دارند.. ایاریسک عمل جراحی را بپذیریم و عمل بشود و بعد شیمی درمانی ایا از ابتدا با شیمی درمانی شروع کنیم؟ اگر هیچ اقدامی نکنیم؟؟؟
 
پاسخ به این سوال ظاهرا ساده، کاملا پیچیده است زیرا این موضوع بستگی به نوع و درجه بیماری، امکان درمان مشکلات قلبی عروقی و ... دارد. معمولا اگر کسی بتواند شیمی درمانی را تحمل کند احتمال دارد امکان تحمل جراحی را هم داشته باشد.
7/6/1398ساعت 14:58:00
 
 

6/6/1398ساعت 11:36:00
سلام. سونو انجام دادم پستان چپ توده هیپواکو فاقد جریان خون قابل ملاحظه‌ای ولی همراه باduct extension... لنف نود با نمای راکتیو با حدا کثر ضخامت کورتکس برابر ۳ میلی در اگزیلاری هر دو طرف . ایا نمونه برداری لازمه ؟خیلی نگرانم.
 
اطلاعات داده شئه برای راهنایی کافی نیست. مدارک پزشکی را در قسمت مشاوره اینترنتی ارسال نمایید.
7/6/1398ساعت 14:56:00
 
 
رويا
5/6/1398ساعت 20:46:00
ضمنا اقاي دكتر ايا جراحي يا وكيوم و كلا دستكاري بافت سينه خطرناك هست و شانس بدخيمي را در اينده افزايش ميده؟؟ و از بين جراحي يا وكيوم كداميك عوارض كمتري داره و نتيجه بهتر؟؟ ممنون از شما بزرگوار
 
خیر این کارها احتمال بروز سرطان را زیاد نمیکند.
6/6/1398ساعت 04:06:00
 
 
رويا
5/6/1398ساعت 20:43:00
اقاي دكتر با سلام مجدد پيرو پيام قبلي اين نكته رو مجدد تاكيد كنم كه همان توده اي كه ٥ سال پيش بيوپسي و كامپلكس فيبروادنوم گزارش شده، در ام ار اي جديد براي همان توده احتمال پاپيلوم دادند البته اين شايد به اين علت هست كه در گزارش شرح حال و نسخه ام ار اي ترشح خوني ذكر شده بود در حاليكه ترشحات كاملا قهوه اي رنگ است و در گزارش ازمايشگاه از ترشحات روي لام نوشته شده كه مقداري RBC دارد كه تعدادشون كم هست و بيشتر گلبول سفيد و لنفوسيت هست. واقعا نميدونم حتي با وجود تعداد كم RBC در ترشحات نياز به جراحي و برداشتن توده و داكت هست يا خير؟؟ لطفا نظرتون را بفرماييد. دوست ندارم بي دليل جراحي يا وكيوم شوم
 
پاسخ داده شد
6/6/1398ساعت 04:06:00
 
12345678910...>>