بازسازي با پروتزهاي پستاني

 ايمپلانت ها يا پروتزهاي پستاني در واقع كيسه هايي از جنس سيليكون هستند كه داخل آن مي تواند مایع سرم نمكي و يا ژل سيليكون استريل باشد.

از آنجا كه اين ايمپلانت ها پشت عضلات جدار قفسه سينه گذاشته مي شود، گذاشتن پروتز مانعي براي تشخيص عود سرطان در محل عمل ايجاد نمي كند. به طور كلي جاگذاري ايمپلانت پستاني عوارض زيادي ندارد. از معدود عوارض گذاشتن ايمپلانت مي توان به عفونت محل عمل اشاره كرد. در اين موارد منطقه اي كه پروتز گذاشته شده است، سفت مي شود و پوست روي آن قرمز و جمع مي شود. مزيت مهم ايمپلانت اين است كه نيازي به برداشتن بافت از جاي ديگري از بدن فرد نيست.

در واقع عمل جراحي فقط در يك محل (محل عمل جراحي قبلي) انجام مي شود. در این روش از بازسازي پستان ممكن است محدوديت هايي در قرینه سازی پستان بازسازی شده وجود داشته باشد ولي با توجه به روش هاي جراحي پلاستيك براي شكل دهي مناسب تر به پستان بازسازي شده و نيز جراحي پستان سالم، امروزه اين موضوع مانعي براي انجام بازسازي با پروتز تلقي نمي شود.

بهتر است بدانيد كه برخي درمانهاي تكميلي كه براي سرطان استفاده مي شود از جمله پرتو درماني مي تواند باعث عدم موفقيت بازسازي با ايمپلانت گردد، بنابراين شما در اين مورد بايد با پزشك خود مشورت كنيد.

در مواردی که نتوان پستانی قرینه ساخت، اغلب جراحان ترجیح می دهند از ترکیبی از هردو روش بازسازی با پروتز و نسج طبیعی استفاده کنند.

0 0 رای ها
امتیازدهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها